Technische SEO

Korte uitleg technische seo

Voor elke seconde vertraging in de laadtijd van uw pagina, neemt uw bouncepercentage toe en verliest u waardevolle leads. Verbeter de prestaties van uw website en leg leads en verkeer van hoge kwaliteit vast met de technische zoekmachineoptimalisatie (SEO) diensten van van Wagen media.

Wat is technische SEO en waarom is het belangrijk?

Technische SEO is het proces om ervoor te zorgen dat je website compatibel is met de richtlijnen van zoekmachines, zodat deze zonder problemen kan worden gecrawld en ge√Įndexeerd. Het belangrijkste doel van een technische SEO-audit is om de huidige SEO van je website te beoordelen en te bepalen welke aspecten u moet verbeteren voor een naadloze online ervaring.

In de loop der jaren zijn de eisen van gebruikers drastisch veranderd en zijn zoekmachines geavanceerder geworden. Volgens Statista zijn er nu wereldwijd ongeveer 3,5 miljard smartphonegebruikers. Deze enorme toename van het smartphonegebruik heeft Google ertoe aangezet een algoritme-update te lanceren die meer belang hecht aan sitesnelheid en mobiele ervaring bij het rangschikken van webpagina’s.

Tegenwoordig kunnen websites met een slechte structuur, een trage laadtijd van de pagina en wankele omleidingen door Google worden bestraft. Zonder de juiste tussenkomst kunnen deze technische SEO-problemen resulteren in een sterke daling van de zoekresultaten en organisch verkeer. Aangezien de beste organische zoekresultaten bijna 35 procent van de klikken ontvangen , kan een daling in de positie nadelig zijn voor uw bedrijf.

Technische SEO: uw eerste stap in het cre√ęren van een betere zoekervaring

De kern van algoritmeveranderingen is één doel: de best mogelijke gebruikerservaring bieden. Om dit te bereiken, moet je goed begrijpen wat technische SEO is, wat het inhoudt en hoe u technische SEO-audits kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw website voldoet aan de richtlijnen van zoekmachines en industriestandaarden.

Technische on-page SEO omvat verschillende componenten, zoals sitesnelheid, Accelerated Mobile Pages (AMP), robotuitsluitingsstandaard (robots.txt), XML-sitemaps en inhoudskwaliteit. Deze factoren zijn van cruciaal belang voor de online prestaties van uw website. Volgens Google kan een laadsnelheid van 10 seconden leiden tot een stijging van het bouncepercentage met 123 procent . Een vertraging van één seconde in de laadtijd van mobiele pagina’s kan leiden tot een daling van 20 procent in conversieratio , een daling van 11 procent in paginaweergaven en een daling van 16 procent in klanttevredenheid .

Wacht niet tot technische SEO-problemen nadelige SEO-gevolgen voor je site veroorzaken. Investeer in technische SEO voor eCommerce ,
WordPress en andere contentmanagementsystemen (CMS) en bespaar later tijd en geld.

Plan een gesprek met onze technische SEO-consultants om meer te weten te komen over technische SEO voor WordPress en de betekenis ervan voor uw bedrijf.

Wat zijn lokale SEO-rangschikkingsfactoren?

Google kijkt naar verschillende lokale SEO-rangschikkingsfactoren om de zoekrangschikking te bepalen. Waaronder:

 • Google Bedrijfsprofiel of Google Mijn Bedrijf (GMB) vermelding
 • Naam, adres en telefoonnummer (NAP) consistentie in lokale bedrijfscitaten
 • Domein autoriteit
 • Kwaliteit van lokale zoekresultaten
 • Klikfrequentie (CTR) uit zoekresultaten
 • Trefwoorden
 • Gebruikerservaring (UX)
 • Review kwaliteit, snelheid en diversiteit
 • Link signalen

Hoe doe je lokale seo?

Lokale SEO maakt gebruik van verschillende lokale digitale marketingtactieken om uw lokale SEO-ranglijst te verhogen, waaronder:.

 • Zoekwoordtargeting voor lokale SEO voor bedrijven
 • Google Bedrijfsprofiel of Google Mijn Bedrijf optimalisatie
 • Lokale zoekcitaten
 • Online reputatiebeheer
 • Verwijzingen verzamelen
 • SEO op de pagina
 • SEO lokale bestemmingspagina optimalisatie
 • Google lokale SEO contentmarketing

Om binnen de servicelocaties te concurreren, is het van cruciaal belang om te begrijpen wat lokale zoekoptimalisatie is en hoe je lokale SEO kunt toepassen. Begin nu met uw lokale zoekoptimalisatie en positioneer uw merk voor je ideale doelgroepsegmenten.

Heb je deskundige hulp nodig om te ontrafelen wat lokale SEO is en hoe je je lokale SEO-ranking kunt verbeteren? Het beste lokale SEO-bedrijf kan al uw lokale SEO-marketingvragen beantwoorden en je begeleiden bij uw lokale SEO-optimalisatie-inspanningen.